online maloprodaja konzalting consulting Poljska Hrvatska, Eurokotra - Eurokotra konzalting - consulting usluge za Poljsku i Hrvatsku

O
O
Go to content

Main menu:

ON-LINE MALOPRODAJA

Eurokotra konzalting nudi uslugu pokretanja on-line maloprodaje u Poljskoj i u Hrvatskoj:

  • u Poljskoj na Allegro, najvećej on-line trgovačkoj platformi na kojoj se svakodnevno proda preko 870.000 predmeta (vidi detaljnije >>>)
  • u Hrvatskoj u par najvećih on-line trgovina
  • marketing
  • info-linija (call centre)
  • fiksna telefonska linija u Varšavi, a call centre u Hrvatskoj

Prodane proizvode treba skladištiti, spakirati i poslati kupcu. Organiziramo za Vas najam skladišnog prostora sa manipulacijom.

Najjeftiniji, a istovremeno vrlo učinkovit način ulaska na neko tržište je putem web on-line trgovina.
Virtualne trgovine nemaju ograničen broj i veličinu svojih polica za razliku od onih "zemaljskih". Procesi ulazaka u trgovačke lance često se odužuju u nedogled, često su jako skupi, čak i nemogući. Uvijek postoji opasnost i od povrata stare, neprodane robe. U virtualnom svijetu web on-line trgovina ne postoje takvi problemi.
Logistika za prodaju putem on-line trgovina je puno jednostavnija. Najbolje je sve poslove skladištenja i manipulacije prepustiti partnerima u outsourcingu.
Prodaja putem interneta odlično pokazuje i zainteresiranost kupaca "našim" proizvodima, odnosno koliko smo konkurentni i inovativni. Predstavlja neku vrstu testa.
Ako imate dobre proizvode i nazočni ste u virtualnom svijetu web trgovina, vrlo je vjerojatno da će Vam to olakšati i ulazak u "zemaljske" prodajne kanale. Dio populacije će već znati za Vas. Neće se kretati od nule. Zahvaljujući tome da su Vaši proizvodi već u outsorcing skladištu sa manipulacijom, imamo skraćeni put do organiziranja veleprodaje putem zastupnika ili vlastitih trgovačkih putnika.
Krenimo sa organizacijom Vaše prodaje na internetu već danas!

ZAKLJUČAK

Prodaja putem interneta je svakim danom sve veća i veća. Nije upitno da je u tome budućnost.

Mi smo ovdje da Vam pomognemo pokrenuti prodaju u Poljskoj i Hrvatskoj na vrlo inteligentan i praktičan način.

EUROKOTRA konzalting

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu